Saltar apartados

Ocupació

 • Matemàtiques i Ocupació

  Conté resums d'informes estadístics recents sobre les eixides professionals dels matemàtics europeus, espanyols i valencians, juntament amb articles de premsa relatius a aquests informes. També conté un tauler virtual amb anuncis d'ocupació d'interès per als titulats.
  • Google i les matemàtiques
  • L'ocupació dels matemàtics europeus
  • L'ocupació dels matemàtics nord-americans
   Matemàtic, la professió preferida als EUA.
   'Career Cast' és un portal nord-americà per a la cerca d'ocupació. Al gener de 2009 va aparèixer en portada, un treball de Jobsrelated.com que presentava un rànquing de qualitat de 200 ocupacions elaborat amb criteris objectius. L'ocupació millor valorada és el de matemàtic i el pitjor valorat el de llenyataire (recordeu l'irònic títol de la cançó de Monty Python: "I'm a lumberjack and I'm OK.").
  • http://metiers-mathsinfo.fr/
   Una col·lecció de vídeos en francès sobre professions de contingut matemàtic.
  • Eixides professionals dels egressats de la UA
   Amb motiu del 20 Aniversari dels Estudis de Matemàtiques, un panell d'acadèmics i professionals que van cursar Matemàtiques en la Universitat d'Alacant van impartir xarrades divulgatives sobre les seues respectives àrees d'investigació o de treball, incloent entre estes últimes la consultoria, les finances, l'anàlisi de dades, la gestió empresarial, l'enginyeria i la docència, activitats que estan desenrotllant a Espanya i altres països (Regne Unit, Brasil, Bèlgica).

 

 

 

Departament de Matemàtiques


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3531

Fax: (+34) 96 590 3531

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464